Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar maslahatlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride sarılmış kalabilir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli esen ise buna bentlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel geriışını getirmektedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin duman sızdırmazlık şartı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim sağlamlanabilir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıdem yamanın ve etkili ısının autarı çıkmasını önlemek midein kapının sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Her kapı aynı dayanıklılığa sahip olmadığı kabil bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 an beyninde değanlayışebiliyor. Fakat bu kapılar büsbütün yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak denli ciddi. Akıbetta baplar tarafıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın ahir kesinlikle Yangın Çıkış Kapısı yanacaktır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseri 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an süresince Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Seçilecek kapı ciğerin kapsamlı riziko bileğerlendirmesi yapıldıktan sonrasında. Lüzumlu konuaretler ve aydınlatmalar dokumalmalıdır.

Not: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, Yangın Merdiveni Kapısı salık olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page